Is Bölöni veranderd van mening? "Als Hairemans slim is, weet hij dat hij binnen afzienbare tijd weer op de bank zit"

Is Bölöni veranderd van mening? "Als Hairemans slim is, weet hij dat hij binnen afzienbare tijd weer op de bank zit"
Foto: © photonews

Antwerp laat Lamkel Ze rustig in de B-kern zitten. Intussen kunnen een paar andere jongens zich bewijzen en krediet opbouwen bij Laszlo Bölöni. Zo profiteert Ivo Rodrigues van de afwezigheid van de Kameroense aanvaller.

Rodrigues speelde een goeie match tegen Eupen en bewijst dat hij voetballend Antwerp nog goeie diensten kan bewijzen. "Tja, Rodrigues deed het inderdaad goed, maar ik wil het binnen een maand nog wel eens zien. Bölöni kennende gaat hij Lamkel Ze wel terughalen", denkt Eddy Snelders.

In die optiek is het volgens hem voor Geoffry Hairemans ook niet de beste keuze om veel belang te hechten aan zijn huidige basisplaats. "Bölöni is hem aan het bewieroken dat het geen naam heeft", lacht Snelders. "Voor mij is dat een verkoopstactiek. Ik denk dat hij hem nog kwijt wil."

Hairemans zo bewieroken, voor mij is dat een verkoopstactiek

"Als Geoffry slim is, weet hij dat hij binnen afzienbare tijd weer op de bank gaat zitten. Het zou beter voor hem zijn dat hij nu een andere ploeg kiest. Bölöni verandert niet in zijn aanpak of in de manier waarop hij over bepaalde spelers denkt. Hij heeft liever die krachtige mensen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties