🎥 Biancone maker van een schitterend doelpunt met zijn mindere voet: "Ik heb goed opgelet bij de jeugd in Monaco"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit de Freethiel
| 0 reacties
🎥 Biancone maker van een schitterend doelpunt met zijn mindere voet: "Ik heb goed opgelet bij de jeugd in Monaco"

Door een goal van Din Sula en een heerlijke krul van Giulian Biancone bleven Waasland-Beveren en Cercle Brugge zaterdagavond op een gelijkspel steken. De rechtsback kwam naar binnen gesneden en schilderde het leer in de winkelhaak, met zijn mindere linker nota bene.

Doelman Nordin Jackers stond aan de grond genageld bij het schot van Giulian Biancone. Een rechtsback die naar binnen snijdt en met zijn mindere linker in de verste kruising schiet, alledaags is het niet. "Het belang van dit doelpunt primeert voor mij en niet de schoonheid, want daardoor pakken we hier een punt", reageerde de 19-jarige Fransman na de partij.

"Al sinds het begin van mijn formatie bij Monaco leren we met twee voeten werken. Dat wil zeggen dat ik goed heb opgelet op school", lachte Biancone. Tegen W-B was er de goal met links, twee weken geleden een assist met links bij de winning goal van Saadi. "In de jeugd en tegen KV Oostende stond ik ook op de linksback, dus met twee voeten werken zit wel een beetje in mijn spel geïntegreerd", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties