Reactie Alfred Schreuder genoot van spelers én achterban in kolkende topper: "Manier waarop zie ik graag"

Dennis Rosiers vanuit Jan Breydelstadion
| 5 reacties
Alfred Schreuder genoot van spelers én achterban in kolkende topper: "Manier waarop zie ik graag"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alfred Schreuder lijkt zijn referentiematch te pakken te hebben. Club Brugge imponeerde bij momenten tegen Antwerp, dat het niet onder de markt had.

"We speelden een prima wedstrijd. We begonnen goed, maar kwamen dan op een lullige manier op achterstand. Onze reactie daarop was prima. Na de pauze wilden we niet zomaar onze voorsprong verdedigen, maar met dezelfde energie op zoek gaan naar een derde doelpunt. De manier waarop we vandaag gespeeld hebben, zie ik graag. Ik ben een heel tevreden coach, maar volgens mij is het publiek de grote winnaar."

"Al is dat ook te danken aan Antwerp, dat ook wilde voetballen. Voor een mooie topwedstrijd heb je twee teams nodig, en dat was vandaag het geval. Eerlijk gezegd was ik verrast dat we nu al zo dominant konden zijn tegen een grote ploeg als Antwerp. Al moeten we niet te snel tevreden zijn, want ik zag nog veel werkpunten."

Waarna de Nederlandse coach de fanatieke Brugse aanhang feliciteerde en bedankte. "Er hing een geweldige sfeer, dat had ik nog nooit meegemaakt hier. Ik heb ontzettend genoten van de sfeer en ambiance. Ik moet hen een groot compliment geven, want dit is echt een twaalfde man."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties