🎥 PSV Eindhoven geeft dubbele voorsprong weg tegen Feyenoord en profiteert niet van puntenverlies Ajax

Kenny De Block
| 7 reacties

Na het puntenverlies van Ajax deze namiddag op bezoek bij AZ Alkmaar kon PSV Eindhoven een goede zaak doen op verplaatsing bij Feyenoord. Bij een overwinning naderde het tot op twee punten van de leidersplaats.

Ajax speelde deze namiddag 2-2 gelijk tegen AZ Alkmaar, hierdoor kon PSV Eindhoven bij een overwinning tegen Feyenoord naderen tot op twee punten van de leider.

PSV begon uitsekend aan de wedstrijd. Na een halfuur spelen stonden de bezoekers al op rozen na een dubbele treffer van Gakpo (0-2). Feyenoord zocht dan wel naar de aansluitingstreffer, scoren deed het niet in de eerste helft.

Na rust ging de bal goed heen en weer met doelpogingen aan beide kanten. Uiteindelijk kon Cyriel Dessers vijf minuten voor het einde de aansluitingstreffer maken. In het slot ging de thuisploeg nog op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er ook. Diep in toegevoegde tijd zette Dessers een strafschop om. De bezoekers laten drie gouden punten liggen en naderen niet tot op twee punten van leider Ajax.

Met nog twee speeldagen te gaan, telt Ajax vier punten meer dan eerste achtervolger PSV Eindhoven.