'Alieu Fadera heeft zijn keuze gemaakt en blijft in Jupiler Pro League'

'Alieu Fadera heeft zijn keuze gemaakt en blijft in Jupiler Pro League'
Foto: © photonews

Alieu Fadera is grof wil op de transfermarkt. De speler van degradant Zulte Waregem heeft ondertussen zijn keuze gemaakt, zo lijkt het.

Anderlecht, Club Brugge, Burnley, Antwerp en KRC Genk toonden de nodige interesse in aanvaller Alieu Fadera van Zulte Waregem. De Gambiaan van 21 jaar oud lijkt ondertussen zijn keuze gemaakt te hebben.

Volgens Het Laatste Nieuws trekt hij naar KRC Genk, dat wil anticiperen op een vertrek van Mike Trésor. Ook Keito Nakamura van LASK Linz werd genoemd als mogelijke opvolger van Trésor, maar Dimitri de Condé zag Fadera als een prioriteit.

Zeven goals en evenveel assists had de speler het voorbije seizoen achter zijn naam laten bijschrijven. Er zou met de overstap een transfersom van 3 tot 5 miljoen euro gemoeid zijn. Hij zou in Genk een meerjarig contract tekenen en zo na Joris Kayembe de tweede zomertransfer van Genk zijn.

Volgens transferjournalist Sacha Tavolieri worden de medische testen binnenkort gehouden. Het zou gaan om een contract van vier jaar en een transfersom van net geen vier miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties