Club Brugge wil doorpakken op cruciale positie na Vetlesen: betere papieren dan Anderlecht voor JPL-revelatie, plan B was bijna van Kortrijk

Club Brugge wil doorpakken op cruciale positie na Vetlesen: betere papieren dan Anderlecht voor JPL-revelatie, plan B was bijna van Kortrijk
Foto: © photonews

Club Brugge heeft met Hugo Vetlesen zijn nieuwe aanvallende middenvelder beet. Maar ze zijn nog (lang) niet uitgekocht. Zo willen ze ook zeker nog een rechtervleugelverdediger.

Club Brugge heeft al een aantal versterkingen beet en voegde daar maandag ook nog eens Hugo Vetlesen aan toe. En toch is het nog niet uitgekocht.

Ook onder meer Louis Patris, een van de groeibriljanten bij OH Leuven, staat nog nadrukkelijk op het verlanglijstje. Al zijn er kapers op de kust.

Anderlecht ook actief

De jonge Rode Duivel speelde een sterk seizoen en is heel goed bezig qua ontwikkeling bij OH Leuven. De Leuvenaars willen hem echter graag houden en hebben een eerste bod van Anderlecht alvast afgewezen.

Patris Cuypers
© photonews

Club Brugge zou mogelijk meer kapitaal op tafel kunnen brengen en heeft daardoor voorlopig de beste papieren om de jongeling binnen te halen. Al kan het wel een dure zaak worden.

Er werd al gedacht aan een mogelijke uitleenbeurt van Spileers naar OH Leuven, maar waarschijnlijk moet er gewoon een miljoenenbod komen. Vijf miljoen euro werd al geopperd.

Alternatief

Als de deal met Louis Patris niet rond zou raken, dan hebben ze bij Club Brugge wel al een alternatief voorhanden. En ook dat is er eentje waarbij andere Belgische teams mogelijke concurrentie bieden.

Denso Kasius van Bologna staat namelijk op het verlanglijstje. Afgelopen winter was hij bijna vertrokken richting KV Kortrijk.

Nu is hij het back-upplan van blauw-zwart, als het met Patris niets wordt. De komende weken mag meer nieuws verwacht worden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties