🎥 Barbera scoort zijn eerste goal voor Club Brugge, ook Vermant goed bij schot

Club NXT opende het seizoen in de Challenger Pro League tegen Lierse K. De beloften van Club Brugge haalden het met 3-2.

De Japanner Shon Homma en Romeo Vermant waren twee hoofdrolspelers bij Club NXT. Homma bediende Vermant voor de 1-0 in de 23ste minuut. Op het uur verdubbelde de Spanjaard Victor Barbera de stand, ook al op aangeven van Homma.

Lierse kwam terug tot 2-1 dankzij een Brugse owngoal. Vermant scoorde 10 minuten voor tijd de 3-1, maar ook nu kwam Lierse K. terug. Alexandre De Bruyn trof raak in de laatste minuut. De gelijkmaker scoren lukte niet meer voor de bezoekers.

In de Challenger Pro League spelen ook nog Padro Eisden en Deinze en RFC Luik en Dender vanavond tegen elkaar. Beerschot opende vrijdag de Challenger Pro League met een 1-3-overwinning op RSCA Futures.