RAAK: Degradatiekandidaat haalt broodnodige aanvallende versterking binnen

RAAK: Degradatiekandidaat haalt broodnodige aanvallende versterking binnen

KV Kortrijk bengelt moederziel alleen helemaal onderaan het klassement met nul punten na drie wedstrijden. De club liep vertraging op door gedoe rond een overname. Nu schakelen ze alsnog een versnelling hoger.

Op maandag tekende KV Kortrijk al Abdoulaye Sissako van degradant Zulte Waregem. Hij wilde graag in 1A blijven voetballen.

Een dagje later gaan ze ook bij andere degradant KV Oostende gaan shoppen, want Thierry Ambrose maakt nu toch de overstap. Hij twijfelde - zeker na de pandoering van De Kerels tegen Antwerp: 6-0.

Ambrose Thierry
© photonews

Ambrose had ook aanbiedingen uit de zandbak, maar kiest dan toch voor een sportief avontuur bij Kortrijk. Hij tekende een langdurig contract van liefst vier jaar. Het wordt in seizoen 1 alvast wel knokken tegen degradatie.

Na drie speeldagen in de Jupiler Pro League staat KV Kortrijk helemaal onderaan het klassement met nul punten. Het kreeg al tien doelpunten tegen en scoorde er nog maar twee.

De komende weken mogen dus nog een aantal versterkingen verwacht worden bij de West-Vlamingen. Operatie redding begint zo volop, want het wordt sowieso een lang seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties