Degryse steekt Club Brugge onder de grond: "Als ik dan Alderweireld en Vertonghen zie..."

Degryse steekt Club Brugge onder de grond: "Als ik dan Alderweireld en Vertonghen zie..."
Foto: © photonews

Club Brugge heeft op Sclessin misschien wel onterecht verloren, maar dat hadden ze veelal aan zichzelf te wijten. Er werden weer goals weggegeven en vooraan slagen ze er niet in om hun kansen om te zetten. Een conclusie die ook Marc Degryse trok.

Bokadi mocht te makkelijk inkoppen en Price scoorde een goal na een tweede helft die Club volledig domineerde. "Ik mis bij Club leiderschap en communicatie in de defensie. Als ik zie hoe Vertonghen bij Anderlecht en Alderweireld bij Antwerp dirigeren, steekt dat af tegen de rommelige boel bij Club", aldus Degryse in HLN.

Ronny Deila gaat ook een oplossing moeten vinden voor de aanvallende inefficiëntie. Zoals hij het zelf zei: 'We creëren wel kansen, maar geen kansen waarvan je zegt: die had er zeker moeten inzitten'. 

"In de laatste zes wedstrijden weet Club Brugge telkens niet meer dan één keer te scoren. Op een bepaald moment begint dat toch te wegen in de hoofden. Vanaken vindt het geen crisis, maar als Club van de tien wedstrijden er slechts vier wint en 16 op 30 haalt, dan komen ze niet met een mooi schoolrapport naar huis."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties