Wouter Vrancken roteert volop, maar zeer jong Genk maakt indruk in Wezet

Wouter Vrancken roteert volop, maar zeer jong Genk maakt indruk in Wezet
Foto: © photonews

In de Beker van België stonden op dinsdag en woensdag de zestiende finales op het programma. KRC Genk moest daarin op bezoek bij URSL VIsé. Het leverde spektakel, knappe doelpunten en een zware overwinning op.

Wezet is tot op heden de hekkensluiter in de Eerste Nationale. Ze hebben dan ook andere katten te geselen dan het bekeravontuur, waarin met KRC Genk een echte topploeg op bezoek kwam. Toch wilden ze zich niet zomaar naar de slachtbank laten lijden.

Wouter Vrancken gaf een aantal jonkies de kans om te schitteren in de Beker van België. En tegen een verjongd Genk bleek Wezet toch nog een vrij stugge tegenstander. Yira Sor zorgde op aangeven van Luca Oyen wel voor de 0-1 bij de koffie.

Na de pauze was het wachten op een heerlijk doelpunt van Aziz Ouattara om de ban helemaal te breken. De 0-2 maakte de match monddood, in de slotfase ging Genk nog verder op het elan om de score te laten oplopen.

Zeqiri en Bonsu Baah zorgden nog voor een grote score: 0-4 stond er in Wezet na 90 minuten op het scorebord. De Genkies op die manier al bij al makkelijk door naar de achtste finales. Loting daarvoor binnen vier dagen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties