Ook Liverpool ligt uit FA Cup

Liverpool verloor op het veld van derdeklasser Oldham Athletic met 3-2 en is zo uitgeschakeld in de FA Cup. Matt Smith maakte twee doelpunten voor de thuisploeg.

Verrassingen troef in de FA Cup vandaag. Chelsea kon nog een replay uit de brand slepen tegen Brentford, Tottenham verloor in Leeds. Ook Liverpool ligt nu uit de Engelse beker, na verlies in Oldham.

Matt Smith had Oldham al na twee minuten op voorsprong gezet, waarna Luis Suarez Liverpool terug op gelijke hoogte bracht. De thuisploeg ging alsnog met een voorsprong de rust in dankzij een tweede doelpunt van Smith.

Net na de rust maakte Wabara er 3-1 van en stond Liverpool voor een moeilijke opdracht. Tien minuten voor tijd wisten ze nog te milderen via Allen, maar een gelijkmaker zat er niet meer in. Zo gaat Liverpool eruit tegen een lage middenmoter uit de derde voetbalklasse.