Reactie Cillessen na strafschopdrama: "Verschrikkelijk klote"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 14 reacties
Cillessen na strafschopdrama: "Verschrikkelijk klote"
Foto: © Photonews

De wedstrijd van Oranje tegen Argentinië ging, net als die tegen Costa Rica, naar strafschoppen. Deze keer had Van Gaal al zijn wissels opgebruikt, dus stond Cillessen en niet Krul onder de lat. Nederland ging eruit en we kregen een extreem ontgoochelde Jasper Cillessen voor de bandopnemer.

Sander De Graeve in São Paulo

Cillessen stond goed te keepen tegen Argentinië, maar daar hecht hij weinig waarde aan. "Daar heb je niks aan, hé. Ik had liever dramatisch gespeeld en wél gewonnen." Hij vond Argentinië niet goed spelen. "Na een uur leken ze er, net als Costa Rica, geen zin meer in te hebben. Dan is het extra zuur dat we verliezen op strafschoppen."

De vorige keer kwam Krul erin voor de strafschoppen en die bracht toen de tegenstander opvallend uit concentratie. Jasper Cillessen kreeg die kans niet. "Nee, de ref kwam onmiddellijk naar me toe. Ja, ik zei iets tegen Messi, maar wat dat was blijft tussen ons. Een antwoord kreeg ik niet."

Nu wacht de match voor de derde plaats. "Verschrikkelijk klote, maar we moeten de knop omdraaien. We gaan er alles aan doen om die match te winnen, we willen niet met twee nederlagen naar huis."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws