Guardiola laat zich uit over toekomst: "Ik heb mijn besluit genomen"

Guardiola laat zich uit over toekomst: "Ik heb mijn besluit genomen"
Foto: © Photonews

Pep Guardiola wordt - zeker na het ontslag van Mourinho - serieus aan Chelsea gelinkt. Met Hiddink zou enkele een tussenpaus zijn aangetrokken tot het einde van het seizoen, daarna is het dan aan Guardiola om de trein op de rails te krijgen.

De Spanjaard werd al maanden gelinkt aan Manchester City, maar nu José Mourinho op straat gezet is door Chelsea zou het wel eens een serieus getouwtrek kunnen worden voor de succescoach. Er is zelfs al een opvolger bij Bayern: Carlo Ancelotti.

Althans: dat zegt de Britse en Duitse roddelpers. Wat is er nu écht aan de hand? Een moeilijk verhaal, maar Guardiola heeft inmiddels wel in zijn toekomstkaarten laten kijken.

Kalle weet alles -

Pep Guardiola

"Kalle weet alles", geeft hij aan dat Rummenigge op de hoogte is van alle gesprekken die al dan niet bezig zijn. "En op dit moment zijn we bezig met dit seizoen zo goed mogelijk afwerken. Pas op het einde van het seizoen zal er beslist worden over de toekomst."

Slotsom: Guardiola zegt niet ja op bepaalde interesses, maar hij ontkent ook allerminst staalhard. "Ik heb mijn besluit genomen", aldus nog de succescoach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties