Reactie Als Moeskroen slim is, doet het alles om coach Storck aan boord te houden: "Deze week zit ik samen met het bestuur"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Brugge
| 20 reacties
Als Moeskroen slim is, doet het alles om coach Storck aan boord te houden: "Deze week zit ik samen met het bestuur"

De mannen van 'Het Ministerie van Sport' gaan op de duur nog gelijk krijgen met hun alombekende slogan 'Moeskroen kampioen!'. Wie was immers zo gek om te denken dat Les Hurlus na Nieuwjaar 23 op 27 zouden pakken? Zelfs niet trainer Bernd Storck.

Moeskroen had zondagavond net voor een nieuwe stunt gezorgd op het veld van Club Brugge, toen Storck de vraag kreeg hoe hij de nabije toekomst ziet. "Toen ik begon bij Moeskroen was het doel eerst en vooral om in 1A te blijven. Dat is ons uiteindelijk nog snel gelukt", zei de Duitse succescoach. 

Nieuwe doelstellingen

Of Moeskroen de lijn gaat doortrekken in play-off 2? "Nu hebben we een echte typeploeg, maar voor play-off 2 ben ik toch vooral van plan om kansen te geven. Aan de jongens die de laatste tijd niet veel meer gespeeld hebben, of aan jeugdspelers. Het wordt vooral bouwen aan volgend seizoen."

Bouwen aan volgend seizoen... Dus mét Bernd Storck? "Deze week zit ik samen met het bestuur. Dan gaan we de nieuwe doelstellingen én mijn eigen toekomst bespreken. Als we eruit zijn, komt de club wel met een officiële mededeling", aldus Bernd Storck. Volgend jaar dan maar kampioen?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties