Brusselmans haalt ongemeen hard uit naar Marc Coucke en afscheid van Kompany: "Als een stuk stront behandeld"

Brusselmans haalt ongemeen hard uit naar Marc Coucke en afscheid van Kompany: "Als een stuk stront behandeld"
Foto: © Photonews

Anderlecht beleefde alweer een dramatisch seizoen. Herman Brusselmans haalt nog eens ouderwets uit naar onder meer Marc Coucke.

Anderlecht haalde dit seizoen wel knap de kwartfinale van de Conference League, maar sloot het seizoen in België af op plaats 11. De slechtste notering sinds 1937. 

Onder meer Marc Coucke krijgt de volle laag van Herman Brusselmans. "Overal waar die komt, groeit geen gras meer. Hij mag dan wel miljardair zijn, maar van onder andere voetbal weet hij drie keer niks", stelt Brusselmans in HUMO. “Coucke moet simpelweg uit Anderlecht verwijderd worden.”

Vincent Kompany

Brusselmans ziet ook een probleem met de coach bij Anderlecht. "Allerlei onbekend tuig is recent trainer geweest van Anderlecht, en geen enkele kon z’n stempel drukken."

Brusselmans pleit dan ook voor een terugkeer van Vincent Kompany, maar die valt liever dood stelt hij. "Hij haat Anderlecht, mede omdat men hem daar als een stuk stront heeft behandeld", is hij erg scherp. 

Kompany is als de vedette en de legende die hij is door Anderlecht dan ook als een vuilniszak aan de deur gezet, vindt Brusselmans. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties