Vrouwenploeg OH Leuven eindigt 2023 helemaal aan de top, maar heeft nog duidelijk werkpunt voor 2024

Vrouwenploeg OH Leuven eindigt 2023 helemaal aan de top, maar heeft nog duidelijk werkpunt voor 2024
Foto: © photonews

De vrouwen van OH Leuven hebben het jaar 2023 op een positieve manier weten af te sluiten. En zo mogen ze ook meteen als leider 2024 in. Wenkt dan toch eindelijk eens die titel? De voetjes blijven voorlopig op de grond staan.

De cijfers van OH Leuven zijn zeer goed te noemen. Met 31 op 36 staan ze helemaal bovenaan het klassement, ook de laatste wedstrijd op bezoek bij de KAA Gent Ladies leverde geen problemen op. Uiteindelijk werd met 1-4 gewonnen.

En dus was T2 Sam Lismont als coach van dienst een gelukkig man: "We scoorden vier keer, incasseerden geen schorsingen en kunnen met een gerust gemoed het nieuwe jaar in", klonk het in Het Nieuwsblad. Veel rusten zal er niet bij zijn voor de speelsters.

Examens én individueel schema voor speelsters OH Leuven

“De meesten kunnen zich nu helemaal op hun examens concentreren, iedereen krijgt een individueel schema mee naar huis. Helemaal nietsdoen zal er dus niet bij zijn. Na Nieuwjaar volgt immers een belangrijke periode, met bijna alleen maar toppers."

Daarin willen de OH Leuven Ladies ook nog werken aan de mindere punten. Volgens Lismont gaat dat over rustig blijven en niet te overhaast te werk gaan. "Dat zijn details die straks misschien het verschil maken. We blijven verder doorwerken op ons goede elan", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties