Younited Belgium in Super League: bijna 1000 euro voor truitje in het vrouwenvoetbal!

Younited Belgium in Super League: bijna 1000 euro voor truitje in het vrouwenvoetbal!
Foto: © photonews

De Pro League, haar 28 clubs, Eleven DAZN en andere partners hebben het startschot van de jaarlijkse kerstactie gegeven. Met daarbij ook een rol voor de vrouwenteams dit jaar, zoveel is duidelijk.

Tussen 15 en 30 december nodigt de Pro League fans uit om een bod te plaatsen op gesigneerde wedstrijdshirts van hun favoriete spelers uit de Jupiler Pro League, de Challenger Pro League en de Lotto Super League.

Vorig jaar bracht het truitje van Simon Mignolet met 3.700 euro het meest van allemaal op, ook dit jaar kan er weer naar hartenlust worden geboden. En dus ook op truitjes van diverse vrouwenploegen uit de Lotto Super League. 

Nu al enkele stevige bedragen geboden, Febe Vanhaecke spant de kroon

Op sommige van die truitjes zijn al een aantal biedingen binnengekomen. Het shirt van Febe Vanhaecke spant voorlopig de kroon. Zo zitten we ondertussen al aan 875(!) euro! Jody Vangheluwe van dezelfde ploeg zit al aan 189 euro. Voor Ibtissam Bouharat van KV Mechelen liep al een bod van 239 euro binnen, voor Elke Van Gorp 145 euro en Ludmila Matavkova 140 euro. 

Benieuwd hoeveel geld er zal worden binnengehaald voor Younited Belgium in 2023. We houden het richting 30 december voor u in de gaten. Of waag gewoon zelf je kans en help zo het goede doel een handje verder?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties