Younited Belgium in Super League: de straffe cijfers

Younited Belgium in Super League: de straffe cijfers
Foto: © photonews

De Pro League, haar 28 clubs, Eleven DAZN en andere partners hebben het startschot van de jaarlijkse kerstactie gegeven. Met daarbij ook een rol voor de vrouwenteams dit jaar, zoveel is duidelijk.

Tussen 15 en 30 december nodigde de Pro League fans uit om een bod te plaatsen op gesigneerde wedstrijdshirts van hun favoriete spelers uit de Jupiler Pro League, de Challenger Pro League en de Lotto Super League.

Vorig jaar bracht het truitje van Simon Mignolet met 3.700 euro het meest van allemaal op, ook dit jaar kan er weer naar hartenlust worden geboden. En dus ook op truitjes van diverse vrouwenploegen uit de Lotto Super League. 

Nu al enkele stevige bedragen geboden, Febe Vanhaecke spant de kroon

Op sommige van die truitjes zijn een aantal waanzinnige biedingen binnengekomen. Het shirt van Febe Vanhaecke spande uiteindelijk de kroon. Voor haar kwam een bod van 875(!) euro binnen. Dilara-Soley Deli is de primus van Charleroi met 210 euro, Ibtissam Bouharat van KV Mechelen leverde 314 euro op en Hanne Hellinkx 214 euro, bij Zulte Waregem was het voor Elke Van Gorp 170 euro, terwijl bij Anderlecht Tine De Caigny de baas was met 264 euro.

Benieuwd hoeveel geld er in totaal zal worden binnengehaald voor Younited Belgium in 2023, want enkele biedingen lopen ondertussen nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties