Eerste wedstrijd van het jaar zit er nu ook in vrouwenvoetbal op: knaller in Australië

Eerste wedstrijd van het jaar zit er nu ook in vrouwenvoetbal op: knaller in Australië
Foto: © photonews

Het is 2024, dames en heren. Net zoals alle jaren wordt er ook in het nieuwe jaar gevoetbald. De eerste match van het jaar is zelfs al achter de rug. En zoals elk jaar houden we u daarvan uiteraard op de hoogte. Ook in het vrouwenvoetbal

In het mannenvoetbal werd al op 6 uur Belgische tijd gespeeld in Japan en het was er eentje met een internationaal karakter, want Thailand en Japan speelden tegen elkaar een oefeninterland in het kader van de Toyo Tires Cup. Beide landen zijn zich volop aan het voorbereiden op de Asian Cup.

Sydney en Canberra spelen gelijk in Australië

Bij de vrouwen moesten we voor de gelegenheid in 2024 eens een aantal dagen extra wachten. Pas op woensdag was er de eerste wedstrijd, een topper in de Australische A-League Women tussen Sydney en Canberra.

Sydney speelt mee om de topplaatsen in de competitie, terwijl Canberra probeert degradatie te vermijden. Keane zette de thuisploeg snel op voorsprong, op het halfuur werd het via Heyman 1-1. Dat was meteen de ruststand én de eindstand. Canberra blijft wel laatste met zes punten uit negen wedstrijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties