Knappe eindzege: Futsal Besiktas Gent zet internationaal toernooi in Parijs naar hand

Knappe eindzege: Futsal Besiktas Gent zet internationaal toernooi in Parijs naar hand
Foto: © Leo Stolck

In Parijs werd dit weekend de derde Ladies Futsal Cup georganiseerd. Met een Belgische eindwinnaar in de vorm van Futsal Besiktas Belgium. In de finale versloegen ze Nantes.

Tien ploegen gingen op zoek naar de prijzen op de derde editie van de Ladies Futsal Cup. Daarbij acht Franse teams uit heel het land, waaronder ook de Franse militaire Futsal-ploeg. En dus ook twee buitenlandse teams, eentje uit Nederland (de Dutch Angels) en België.

Futsal Besiktas Gent haalt het van Nantes in spannende finale

Futsal Besiktas Gent speelde een prima groepsfase en kon daardoor de finalefase van het toernooi bereiken. Zowel in de halve finales als in de finale tegen Nantes kwamen ze uiteindelijk ook als overwinnaar uit de bus. 

De strijd om het brons werd gewonnen door Diamant Futsal. Bij Futsal Besiktas Gent zaten er ook dit jaar heel wat bekende namen uit het Belgische voetbal, zoals Aster Janssen, Imani Prez, Kay Cuvelier en Mariam Abdulai Toloba. Zij hebben allemaal hun verhaal in het Belgische nationale voetbal en combineren dat dus ook met zaalvoetbal op het hoogste niveau.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties