La Gazzetta: 'Bassegio naar Treviso'

Luc Goderis
| 0 reacties
La Gazzetta: 'Bassegio naar Treviso'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport is Walter Baseggio rond met Treviso. De middenvelder van Anderlecht moet er na de winterstop Fabio Gallo, die naar Genua vertrekt, vervangen.  

Walter Baseggio en zijn manager, Luca Pelizzon, geven toe dat er met de Italianen wordt gepraat maar volgens hen is een transfer pas aan de orde na Anderlechts laatste match voor de winterstop.

"Afgelopen zomer had Treviso al even naar Walter gepolst, maar kwam het niet tot een concreet voorstel. Het blijft afwachten of de Italiaanse club deze keer wél tot het uiterste wil gaan. Ik verwacht hun antwoord begin volgende week. Pas daarna praten we met Anderlecht'', aldus Pelizzon. 

Toch is de gezaghebbende Italiaanse sportkrant formeel: Baseggio speelt na de winterstop bij de Noord-Italianen. Treviso is de geboortestad van vader Baseggio en de ouderlijke woning stond er op amper enkele kilometers van het stadion. Baseggio is in Treviso dus geen onbekende naam en er zijn zelfs twee Walter Baseggio-fanclubs. Zijn komst zou er door de supporters ongetwijfeld zeer enthousiast onthaald worden. [BA]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties