Drie clubs in de running voor John

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Drie clubs in de running voor John
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Nederlandse krant Algemeen Dagblad zijn er momenteel drie clubs in de running om de Nederlander Collins John, spits op overschot bij de Londense eersteklasser Fulham, over te nemen. Vooralsnog bleek alleen Watford, hekkensluiter in de Premier League, de enige kandidaat om de aanvaller aan te trekken.

John dreigt op een zijspoor te raken bij The Cottagers. De ex-speler van FC Twente zat tijdens de eerste seizoenshelft veelal op de invallersbank en bovendien trok Fulham vorige week op huurbasis AS Roma-aanvaller Vincenzo Montella aan en kwam de Amerikaanse spits Clint Dempsey de rangen vervoegen van manager Chris Coleman.

John mag van Fulham uitkijken naar een nieuwe werkgever. Vorige week al bood Watford 4,5 miljoen euro voor de 21-jarige Nederlander. Fulham aanvaardde het bod, maar John was niet tuk op een verhuis naar Vicarage Road.

Naast Watford zouden nu ook FC Portsmouth en Sheffield United op vinkenslag liggen om de centrumspits, een geboren Liberiaan, aan te trekken. Vorig seizoen was Collins John nog clubtopschutter van Fulham.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties