Bayern heeft nog een versterking binnen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Bayern heeft nog een versterking binnen
Foto: © SC

Bayern München is druk bezig met zich te versterken voor volgend seizoen. Het heeft bij degradant Borussia Mönchengladbach verdediger Marcell Jansen weggeplukt.

De voorbije jaren is de jonge linksachter uitgegroeid tot een international. Hij speelde al veertien interlands voor het Duitse nationale team. Op de website van de nieuwe tweedeklasser liet Jansen weten dat hij Gladbach bedankt om hem die transfer te gunnen.

Rolf Königs, algemeen directeur bij Borussia Mönchengladbach, liet nochtans verstaan dat het eigenlijk niet de bedoeling was om Janssen te laten gaan omdat hij een belangrijk deel was van de toekomstplannen van de club. Janssen had in het westen van Duitsland nog een contract voor twee seizoenen. Hoe hoog de transferprijs is die Bayern heeft betaald, is niet bekend.

Janssen tekende in de Allianz Arena een contract voor vier seizoenen. De 1m91 lange speler is al de vierde aanwinst voor FC Hollywood want eerder werden al Hamit Altintop (Schalke 04), Jan Schlaudraff (Alemannia Aachen) en Ernesto Sosa (Estudiantes) vastgelegd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties