Benitez boos op de Premier League

Benitez boos op de Premier League
Foto: © SC

Gabriel Heinze is dan toch weg bij Manchester United. Liverpool viste lang achter de linksback, maar kreeg hem niet vast. Het liet zelfs zijn advocaten los op de zaak. Nu koos de Argentijn diplomatisch voor een overgang naar Real Madrid

Rafael Benitez haalde zwaar uit naar Manchester United en de Premier League. Volgens hem had Heinze duidelijk een document waarop stond dat hij Man Utd mocht verlaten voor 6.8 miljoen pond. Benitez vindt het dan ook schandalig dat de het tribunaal oordeelde dat hij niet naar Liverpool kon zonder toestemming van Man Utd.

Benitez voelde zich ook benadeeld doordat de transfer van Javier Mascherano zo lang aansleepte. Deze werd na veel moeite weggeplukt bij West Ham. De Reds moesten maanden wachten tot het papierwerk in orde was. Man Utd deed hetzelde met Carlos Tevez, maar daar was de zaak veel sneller in kannen en kruiken.

Ten slotte is Benitez ook niet tevreden met het speelschema van de Premier League. Volgens hem moet Liverpool na een interland heel vaak een vroege match op zaterdag afwerken. Hierdoor krijgen zijn internationals minder rust.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties