Hitzfeld waarschuwt Bayern

Nico Wieme
| 0 reacties
Hitzfeld waarschuwt Bayern
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Trainer Ottmar Hitzfeld van Bayern München heeft zijn troepen op scherp gezet.

Hitzfeld wil niets aan het toeval overlaten om als herfstkampioen de heenronde af te sluiten. Daarvoor eist hij volledige concentratie van zijn spelers. “We zullen er alles aan doen om herfstkampioen te worden”, aldus de trainer een dag voor de laatste thuiswedstrijd tegen MSV Duisburg.
 
“We mogen de concentratie niet verliezen. Zelfs 10 of 20% kunnen in een prestatiegerichte sport noodlottig zijn”, zei Hitzfeld. Goed nieuws kwam er van Bastian Schweinsteiger. De Duitse international is na zijn blessure voor het eerst in de selectie opgenomen.
 
Nog drie wedstrijden resten de recordkampioen voor de winterpauze. In de competitie hopen zij nog zes punten te veroveren thuis tegen Duisburg en op verplaatsing bij Hertha BSC. In de UEFA-beker heeft de Beierse trots nog één puntje nodig tegen Aris Thessaloniki om zich te plaatsen voor de 16de finales. “Dat is een haalbaar programma, maar het houdt ook het nodige gevaar in als we het te licht zouden opnemen. Dat zou dodelijk zijn”, waarschuwde Hitzfeld nog.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties