Radu weldra bij VfB Stuttgart

Nico Wieme
| 0 reacties
Radu weldra bij VfB Stuttgart
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Roemeen Sergiu Radu verkast in de terugronde van VfL Wolfsburg naar landskampioen VfB Stuttgart.

Sergiu Radu versterkt na Nieuwjaar VfB Stuttgart. De 30-jarige Roemeense international doorstond vandaag de medische testen en zal, na het uitklaren van de laatste details, in de loop van de week een contract op uitleenbasis tot het einde van het seizoen tekenen. Stuttgart heeft ook een koopoptie bedongen.
 
“Na de zware blessure van Cacau waren we genoodzaakt om een nieuwe aanvaller aan te trekken. We zijn ervan overtuigd dat Radu ons hierbij helpen zal, want hij kent de Bundesliga”, zei VfB-sportdirecteur Horst Heldt. Radu, die via een sterke terugronde zijn plaats in de nationale ploeg voor Euro 2008 wil afdwingen, heeft het laatste woord. “Ik kijk er enorm naar uit om voor de landskampioen te kunnen spelen en ik hoop dat ik mijn deel kan bijdragen tot een succesvolle terugronde voor VfB.”

Radu was pas sinds deze zomer bij de Wolven aangesloten. Hij kwam toen samen met zijn landgenoot Vlad Munteanu voor vijf miljoen euro over van Energie Cottbus. Dit seizoen staat zijn teller voorlopig op twee doelpunten uit elf wedstrijden.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties