Biset: "Een pluim voor onze defensie"

Ward Callens
| 1 reacties
Biset: "Een pluim voor onze defensie"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maxime Biset speelde tegen Charleroi een beresterke wedstrijd centraal in de defensie van KV Mechelen. "Onze defensie heeft het goed aangepakt," zei een tevreden Biset achteraf.

Maxime Biset was zichtbaar tevreden met de overwinning van KV Mechelen tegen Charleroi. Zelf speelde hij een smetteloze partij. "Théreau en Habibou zijn toch niet van de minste," vertelt Biset aan Voetbalkrant. 

"We hebben ze goed aangepakt, met heel onze verdediging. Ook een pluim voor Romeo Van Dessel; de rechtsachter is niet zijn positie, maar hij heeft het goed aangepakt. Idem voor Mellemans. We stonden vandaag met vier Vlamingen in de defensie. Onze communicatie was top."

Biset, die tijdens het seizoensbegin te kampen had met blessureleed kijkt nu hoopvol naar de toekomst. "Vorig seizoen heb ik veel gespeeld. Dit seizoen wil ik bevestigen, maar door die blessure kwam ik weinig aan spelen toe. Nu kan ik verder bouwen. "

"Ook met het oog op de stage is deze overwinning belangrijk," meent de boomlange verdediger. "We kunnen nu met een goed gevoel op stage gaan. Het is plezant geweest. Eerst de overwinning in de beker en nu de drie punten vlak voor de stage. Mentaal staan we sterk nu," aldus Maxime Biset.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties