Trochowski is niet langer tevreden in Hamburg

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Trochowski is niet langer tevreden in Hamburg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Piotr Trochowski (foto) is niet langer een tevreden speler bij Hamburg SV. De aanvallende middenvelder zit de laatste tijd vaker op de bank dan hij lief is en bovendien lijkt hij vaak tot zondebok gemaakt.

Piotr Trochowski moet de jongste tijd van trainer Bruno Labbadia op de bank beginnen. Dat was ook zo tijdens de twee duels in de Europa League met RSC Anderlecht. Trochowski mocht toen telkens het veld in als invaller. Dat zint de 28-voudig Duitse international niet. "Ik krijg bij Hamburg momenteel niet de waardering die ik verdien", laat Trochowski optekenen in Bild.

Afgelopen weekend zat Trochowski ook op de bank tegen Schalke 04. "Ik had daar niet op gerekend. Het raakte me. Ik word hier niet gewaardeerd en ben ook vaak de zondebok. Er wordt van mij verwacht dat ik verantwoordelijkheid neem, maar dan moet ik natuurlijk wel regelmatig spelen", aldus Trochowski.

De geboren Pool denkt niet dat zijn WK in het gedrang zal komen. "Ik ben er de afgelopen drie jaar telkens bij geweest. Volgens Joachim Löw (de bondscoach van Duitsland, nvdr) heb ik me ook goed ontwikkeld", besluit Trochowski.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties