Jonckheere: "Elke vezel in mijn lijf wil titel"

Kristof Blomme
| 61 reacties
Jonckheere: "Elke vezel in mijn lijf wil titel"
Foto: © SC

Donderdagavond stond in de Kinepolis te Brugge de spelersvoorstelling van Club Brugge op het programma. Voorzitter Pol Jonckheere sprak in zijn speech de ambitie uit om kampioen te worden.

In 2005 pakte Club Brugge voor het laatst de titel. Vijf jaar later wil blauw-zwart opnieuw een gooi doen naar het hoogste schavot. Voorzitter Pol Jonckheere is duidelijk: "Elke vezel in mijn lijf, elke blik in mijn ogen zal vanaf vandaag de ambitie uitspreken en uitstralen om kampioen te worden. Meer nog, in mijn beleid zal ik niet tolereren dat iemand er anders over denkt of niet tot het uiterste gaat."

Indien niemand vertrekt is het huiswerk van Club af. Met uitzondering van het vertrek van Alcaraz werd de kern samengehouden, bovendien kwamen 3 spelers de Brugse kern versterken. "In overleg met de trainer werden de prioriteiten gelegd bij een rechtsachter, een spits en een polyvalente offensieve kracht. In die volgorde werden ze ook aangeworven: Marcos Camozzato, Stefan Scepovic en Wilfried Dalmat. Met die 3 aanwinsten en met de progressie die onze jonge, talentvolle spelersgroep dagelijks maakt zijn we gewapend om op 3 fronten mee te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties