Shearer: "Ik had graag bij Newcastle gewerkt"

Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Shearer: "Ik had graag bij Newcastle gewerkt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alan Shearer was vroeger een gevreesde schutter. Tegenwoordig is de ex-voetballer analist op de BBC.

Nadat Newcastle enkele seizoenen geleden degradeerde naar de Championship hoopte Shearer na enkele goede gesprekken met het bestuur aan de slag te kunnen bij de club van zijn hard en waar hij zichzelf een naam bezorgde.

"Ik dacht dat ik de baan had bij Newcastle. We waren gedegradeerd en ik had om de tafel gezeten met de juiste jongens en we waren tot een overeenkomst gekomen over alles. Maar toen, twee dagen later liep het fout", aldus Shearer.

Eigenaar Ashley onthief Shearer uit zijn functie, want hij leidde ook al de laatste acht duels van het seizoen waarin Newcastle degradeerde. "Sindsdien heb ik niet meer met ze gesproken. Ik heb toen iemand opgebeld en hij wist niet wat er gaande was. Daarna ben ik nooit meer gebeld."

"Ik vond mijn tijd bij Newcastle geweldig, ondanks de dingen die gebeurd zijn. Ik heb nog nooit zo hard gewerkt in mijn leven en mijn kinderen hebben me nooit zo weinig gezien, maar ik vond de uitdaging geweldig. En als nu de juiste baan voorbij komt, ga ik daar serieus over nadenken."

Shearer is zelfs opvallend mild voor de voorzitter die hem aan de kant schoof voor Chris Hughton. "'Hij heeft echt enorm veel geld in de club gestopt en daarom mag hij doen wat hij denkt dat goed is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties