Muntari zet zichzelf buitenspel bij Inter

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Muntari zet zichzelf buitenspel bij Inter
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Ghanees Sulley Muntari (foto) lijkt bezig aan zijn laatste maanden bij Inter Milaan. De middenvelder misdroeg zich nadat hij hoorde niet in de wedstrijdselectie te zitten voor de topper tegen Juventus Turijn.

Toen trainer Rafael Benitez aan zijn spelersgroep de wedstrijdselectie bekendmaakte en Sulley Muntari hoorde dat hij er geen deel van uitmaakte, trapte hij het woedend af en verliet hij meteen het stadion in plaats van op de tribune plaats te nemen. Rafael Benitez is ontgoocheld in de reactie van de speler. "Een speler die de selectie niet haalt, kan niet blij zijn, maar we doen hier allemaal dingen waarvan we denken dat die het beste zijn", aldus de Spanjaard.

Inter liet ondertussen al weten dat Muntari een hoge boete kan verwachten voor zijn wangedrag. Het is niet de eerste keer dat de Ghanees zo in het nieuws komt. Zo werd hij om disciplinaire redenen bij Ghana ook al eens uit de selectie gehouden voor de Afrika Cup en afgelopen zomer verliet hij ook al eens het spelershotel op het WK. Bij Inter kon hij vorig jaar ook al niet door één deur met toenmalig trainer José Mourinho.



 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties