Redknapp ziet Rooney bij Spurs/City

Yves Dekoning
| 6 reacties
Redknapp ziet Rooney bij Spurs/City
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Meteen nadat bekend raakte dat Wayne Rooney Manchester United wil verlaten, is de paringsdans al begonnen.

Wayne Rooney wil Manchester United verlaten. Het contract van de bonkige aanvaller loopt over achttien maanden af en de clubs staan in de rij om hem in te lijven. Harry Redknapp wil alvast een poging ondernemen om Rooney naar Tottenham te lokken. Hij hoopt dat de club een inspanning zal doen. Redknapp beseft dat de kans klein is dat Rooney voor Spurs zal kiezen, maar wil zich niet zomaar gewonnen geven. Tottenham speelt in de Champions League en blijft heel ambitieus.

Jamie Redknapp verwacht dan weer dat Rooney voor het geld van Manchester City zal kiezen. Volgens de analist van Sky Sports is Rooney ontgoocheld in Man Utd. Hij had gehoopt dat de club meer voor hem kon doen na zijn enkelblessure die al sinds mei aansleept. Bij Manchester City zou hij dubbel zoveel kunnen verdienen als hij United.

Volgens Redknapp kunnen alleen Chelsea, Real Madrid en Barcelona meespelen, maar hij plaatst vraagtekens bij de Spaanse opties. "Heb je echt Rooney en Lionel Messi nodig in één ploeg? Kan Rooney nog samen spelen met Cristiano Ronaldo? Bovendien denk ik dat Rooney graag dicht bij zijn familie en vrienden blijft. Hij zal zeker in Engeland willen blijven. Alleen Chelsea en City kunnen hem betalen, tenzij Tottenham of Liverpool ergens een schat vinden. Bovendien zal hij de zaken niet nog moeilijker willen maken naar de fans door terug te keren naar de Mersey. Ik zie hem kiezen voor Man City."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties