Mignolet wint, Dembele verdeelt de buit

Fabian Morren
| 8 reacties

Moussa Dembélé heeft met Fulham in extremis een punt gepakt tegen Aston Villa. Sunderland, met Simon Mignolet in doel, versloeg Stoke City.

Fulham stond aan de rust 0-1 achter tegen Aston Villa na een doelpunt van Albrighton. Pas in de slotminuten kon Hangeland, op aangeven van Murphy voor de gelijkmaker zorgen. Dembélé speelde de hele wedstrijd.

Sunderland staat op een knappe zevende plaats na een 2-0-zege tegen Stoke City. Asamoah Gyan zorgde voor beide doelpunten. Simon Mignolet stond bij de thuisploeg weer tussen de palen.

Manchester United kwam met de schrik vrij tegen Wolverhampton. Man U klom via Park vlak voor rust wel op voorsprong, maar Ebanks-Blake stelde halverwege de tweede helft gelijk. Pas in blessuretijd trok opnieuw Park het team van Sir Alex Ferguson over de streep.