Roelandts is terug na zes maanden: "Zit aan 80-85 procent"

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
Roelandts is terug na zes maanden: "Zit aan 80-85 procent"
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Vanavond verschijnt de naam van Kevin Roelandts voor het eerst terug op het wedstrijdblad. De middenvelder stond een halfjaar aan de kant met een knieblessure. “Ik zit nu aan 80-85 procent.”

Roelandts speelde dit seizoen nog geen minuut voor Zulte Waregem. De laatste officiële wedstrijd dateert al van 8 mei 2010 tegen KV Kortrijk (1-2). Roelandts zorgde toen voor het enige doelpunt van de thuisploeg.

“Daarna kwam er een zware periode”, blikt de Bruggeling in een gesprek met Voetbalkrant.com terug. “Ik werd twee keer geopereerd en moest zeven weken met krukken lopen. Maar ik ben altijd hard blijven werken om terug op het veld te komen. En vanavond wordt dat doel bereikt, dat geeft veel voldoening.”

Donderdag speelde Roelandts al met de beloften mee. “Het liep vrij vlot. Ik moet me nog wel wat aanpassen, maar het is leuk om terug op het veld te staan. Ik heb ook geen last meer van de knie en  het lichaam reageert goed. Momenteel zit ik aan 80-85 procent.”

Over Play-Off 1 wordt er aan de Gaverbeek niet meer gesproken. “Als we vorige week op Germinal Beerschot hadden gewonnen, dan zat het er misschien nog in. Nu is het een zo goed als onmogelijke klus. Maar we kunnen vanavond best punten pakken tegen Racing Genk, want met Eupen en Charleroi hebben we lastige verplaatsingen voor de boeg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties