Liverpool kan niet winnen van Wigan

Steven Lammens
| 7 reacties
Liverpool kan niet winnen van Wigan
Foto: © SC

The Reds hebben hun zegereeks niet kunnen voortzetten tegen Wigan. West Bromwich Albion en West Ham United maakten er een huzarenstukje van.

Raul Mereiles kan maar niet stoppen met scoren voor Liverpool, hij maakt zijn vijfde doelpunt in zes wedstrijden. De Portuguees was echter niet de smaakmaker op Anfield Road, die eer was weggelegd voor de Uruguyaan Luis Suarez. Hij kreeg voor het eerst een basisplaats van Kenny Dalglish en heeft zich al meteen ontpopt tot één van de publiekslievelingen. De Uruguyaan was alom tegenwoordig in het duel tegen Wigan. Op het half uur zette hij een individuele actie op maar zijn schot belandde op de paal. In de tweede helft versierde hij nog drie vrije trappen, maar Fabio Aurelio en Maxi Rodriguez konden Wigan doelman Ali Al-Habsi niet verschalken. De derde vrije trap nam Suarez zelf maar zijn poging stierf op de lat. Net voor de vrije trap van Suarez had Wigan al gelijk gemaakt via Steve Gohouri. Voor de bezoekers een belangrijk punt in de degradatiestrijd.

In de degradatietopper tussen West Brom en West Ham leek er voor de thuisploeg geen vuiltje aan de lucht. De thuisploeg kwam al snel twee doelpunten voor dankzij Graham Dorrans en Jerome Thomas. Na een half uur leek de match helemaal gespeeld toen Dorrans zijn tweede van de middag binnen trapte via een vrije trap.

Na deze derde goal was dit het sein voor de bezoekers om het heft in handen te nemen en nieuwkomer Demba Ba maakt meteen zijn eerste treffer voor The Hammers. Meteen daarna zette zijn maatje Carlton Cole de achtervolging verder in.  Zes minuten voor affluiten bekroonde Demba Ba de wederopstanding met de gelijkmaker voor West Ham, meteen zijn tweede doelpunt voor The Hammers.

In de andere wedstrijden van vanmiddag speelden Blackpool en Aston Villa gelijk. Blackburn Rovers en Newcastle United speelden eveneens gelijk. Birmingham City won van Stoke City dankzij een doelpunt van  Nikola Zigic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties