Manchester United bijna zeker van titel

Michiel Derwael
| 3 reacties
Manchester United bijna zeker van titel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United heeft zondag een zeer belangrijke stap gezet richting de titel. In een rechtstreeks duel met Chelsea won de koploper in eigen huis met 2-1. Met nog twee duels voor de boeg bedraagt de voorsprong zes punten. De 19e landstitel voor United lijkt een feit.

Manchester United ging fantastisch van start en in de eerste minuut werd de score geopend via Javier Hernandez. De Mexicaan werd het straatje in gestuurd door Park en werkte, oog in oog met Petr Cech, beheerst af. Chelsea was de kluts kwijt en kon amper voor dreiging zorgen.

Nog voor de rust verdubbelde Nemanja Vidic de score. In de 23ste kopte hij een goede voorzet van Ryan Giggs tegen de netten. Halfweg in de tweede helft bracht Frank Lampard Chelsea terug in de wedstrijd. De middenvelder trapte een voorzet van Branislav Ivanovic van dichtbij in doel.

Door de zege lopen The Red Devils uit tot op zes punten van Chelsea. De titel kan United bijna niet meer ontglippen. Chelsea blijft alleen tweede met drie punten meer dan Arsenal, dat eerder op de dag verloor bij Stoke City.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties