Wijnants woedend op Vanaudenaerde na bedreigen van ref

Sam Soetaers
| 7 reacties
Wijnants woedend op Vanaudenaerde na bedreigen van ref
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Gunther Vanaudenaerde was na zijn tweede gele kaart het noorden kwijt. De verdediger van Westerlo bedreigde zelfs scheidsrechter Luc Wouters, dit tot groot ongenoegen van zijn club.

“Een kleine ploeg als Westerlo is altijd in het nadeel”, mopperde Vanaudenaerde. “En dan te weten dat die scheidsrechter zich soms op Westerlo aanmeldt voor een massage door onze kine. Dat hij maar oppast als hij de volgende keer nog eens op onze massagetafel ligt.”

 “Dit zijn domme uitspraken”, fluit Westerlo-manager Herman Wijnants zijn speler terug in 'Het Laatste Nieuws'. “Wees er maar zeker van dat ik hem hiervoor op het matje ga roepen. Dit soort gedrag duld ik niet van mijn spelers. Of ik hem een boete ga geven? Dat moet ik nog eens bekijken.”

Scheidsrechter Luc Wouters neemt de bedreigingen van Vanaudenaerde niet ernstig. “Ik lig nooit op de massagetafel bij Westerlo”, zegt hij. “En daarvoor moet ik dus oppassen? Ach, ik ga hier niet verder op reageren. Ik begrijp dat Vanaudenaerde ontgoocheld was na zijn uitsluiting, maar het is niet aan mij om te oordelen of zijn reactie al dan niet gepast was.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties