'Liverpool moet Chelsea dankbaar zijn'

Yves Dekoning
| 21 reacties
'Liverpool moet Chelsea dankbaar zijn'
Foto: © SC

Liverpool FC heeft een drukke zomer achter de rug. De club haalde zeven nieuwe spelers en liet er achttien vertrekken. Het heeft voor een nieuw elan gezorgd op Anfield.

John Aldridge, één van de beste Liverpoolspelers ooit, bezocht zaterdag Anfield en deed de "Legends Tour". In de kleedkamer lagen de truitjes uitgestald en Aldridge zag dat het goed was. "Ik keek naar de namen en dacht bij mezelf: eindelijk. Al het dood hout is weg. Er is geen Poulsen, geen Jovanovic, geen Degen, geen Konchesky. Ik zag alleen namen van spelers die het waard zijn een truitje van Liverpool te dragen. Het gaf me een serieuze boost."

"Liverpool heeft nu de sterkste ploeg in twintig jaar. Damien Comolli en Kenny Dalglish hebben een geweldige job gedaan. Ze moesten omgaan met het wanbeheer van de laatste jaren. Toen kocht de club spelers die nog niet goed genoeg waren om bij de reserven te spelen. Deze spelers waren zo gezegd goedkoop, maar hun lonen waren belachelijk hoog."

"De loonlast is nu gedaald en er is ruimte gemaakt voor de jongeren om te kunnen doorgroeien. We hebben veel uitgegeven dit jaar, maar er kwam ook veel binnen dankzij de verkoop van Babel, Ngog en Torres. We moeten Chelsea dankbaar zijn voor de miljoenen voor Torres, Benayoun en Raul Meireles. Het is geen verrassing dat Meireles vertrok. Hij past niet in het systeem, hij moet centraal kunnen spelen en niet op de flank. Dankzij Chelsea spendeerden we netto maar veertig miljoen dit jaar. Misschien mochten ze Meireles relatief goedkoop hebben als dank"

Aldo is ook blij met Craig Bellamy. "Hij is een dynamisch en veelzijdig en kan het verdedigers heel lastig maken. Bellamy is heel passioneel met voetbal bezig. Hij is een winnaar en het is goed om hem terug te hebben."
.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties