Overzicht transfermarkt (22/01) – alle transfers en geruchten

Melissa Maes
| 140 reacties
Overzicht transfermarkt (22/01) – alle transfers en geruchten
Foto: © SC

Tot en met 31 januari bundelt onze redactie voor onze lezers alle geruchten, akkoorden en transfers. Heet van de naald volgt u hier elke beweging op de transfermarkt vanop de eerste rij!

OFFICIEEL - Standard haalt Gakpé tot eind dit seizoen (18u14)

De Rouches hebben de Togolese middenvelder Serge Gakpé een contract tot eind dit seizoen laten tekenen. Hij komt op huurbasis over van het Franse Nantes.

GERUCHT – Manchester United wil ver gaan voor Modric (12.03u)

Manchester United is bezig een bod voor te bereiden op Tottenham-speler Luka Modric. De Kroaat zou naar verluidt zestig miljoen euro moeten opleveren.

NIEUWS – Hoest Lazio 16 miljoen euro op voor Honda? (10.37u)

Keisuke Honda maakt er geen geheim van CSKA Moskou te willen verlaten. Naar verluidt ziet Lazio de Japanner zitten en is het bereid om tien miljoen euro neer te tellen. Te weinig voor de Russische club dat denkt aan zestien miljoen.

NIEUWS – Barazite praat met Monaco (10.07u)

Nacer Barazite mocht met toestemming van Austria Wien vertrekken naar Frankrijk om daar gesprekken te voeren met een delegatie van AS Monaco.

NIEUWS – Najah verlaat PSV niet (8.56u)

Imad Najah stond maanden in de belangstelling van FC Eindhoven, maar in onderling overleg met de clubleiding maakt hij dit seizoen af bij PSV.

GERUCHT – Braziliaans talent naar Internazionale? (8.50u)

Volgens diverse Italiaanse media verkast Lucas van São Paulo naar Internazionale. De aanvallende middenvelder wordt net als generatiegenoten Neymar en Ganso gezien als een van de grootste spelers van de toekomst.

NIEUWS – Gourcuff blijft bij Olympique Lyon (8.44u)

Yoann Gourcuff (foto) lijkt bij Olympique Lyon te blijven. De middenvelder wordt al weken in verband gebracht met vooral Arsenal, maar Arsène Wenger blijft benadrukken hem niet nodig te hebben. Een transfer zit er dus niet meteen aan te komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties