Reactie Ljubijankic: "Jammer dat we onze fans ontgoochelen"

Bart Vandenbussche
| 2 reacties
Ljubijankic: "Jammer dat we onze fans ontgoochelen"
Foto: © SC

Wat is er toch aan de hand bij AA Gent? Het team van Trond Sollied droomt al een heel seizoen van een Europees ticket, maar laat het in de play-offs opnieuw afweten. "Jammer dat we onze fans ontgoochelen."

Zlatan Ljubijankic was een van de weinige AA Gent-spelers die na de 2-1-nederlaag tegen Standard wilde reageren. “We zijn enorm ontgoocheld. We hebben twee kansen gekregen: tegen Kortrijk en nu op Standard. Maar we hebben die mogelijkheden niet gegrepen en dat is onze eigen fout.”

“We startten heel goed, maar na de gelijkmaker verloren we weer wat zelfvertrouwen. We hebben er wel voor gevochten, maar konden niet scoren. Iedereen wou nochtans wel. Ik weet echt niet waarom het nu weer niet lukte.”

“We zullen ons nu moeten concentreren op de laatste drie wedstrijden. Daarvoor moeten we zondag wel nog onze vierde plek verdedigen en dan komen er nog twee matchen. Het is jammer dat we onze fans ontgoochelen. We hadden in deze wedstrijd de kansen moeten benutten die we kregen”, besluit Ljubijankic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties