Interview Roelandts moet OHL verlaten: "Ik viel uit de lucht"

Tomas Taecke
| 17 reacties
Roelandts moet OHL verlaten: "Ik viel uit de lucht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin Roelandts moet op zoek naar een nieuwe club. Vorige dinsdag kwam coach Ronny Van Geneugden de Bruggeling meedelen dat hij sportief niet langer op hem rekent.

Anderhalve week voor de start van de competitie werd Kevin Roelandts ingelicht over het feit dat hij niet langer welkom is bij de club. De middenvelder moet samen met zijn management op zoek naar een nieuwe werkgever terwijl de competitie over enkele dagen op gang wordt getrapt.

"Dinsdag kwam de trainer mij vertellen dat hij sportief niet langer op mij rekent", legt Roelandts uit aan onze redactie. "Omdat ik te weinig breng voor OHL".

Roelandts liep vorig seizoen een ernstige blessure op waardoor hij maanden in de lappenmand lag. "In september werd ik op training van het veld getrapt waardoor ik vier à vijf maanden buiten strijd was. Het duurt dan natuurlijk wel even vooraleer je na de revalidatie de beste vorm terugvindt. Tijdens de voorbereiding verliep alles goed, waardoor het voor mij echt wel een enorme verrassing was", aldus Roelandts.

De gewezen middenvelder van Club Brugge, Beerschot en Zulte Waregem moet bijgevolg op zoek naar een nieuwe club. Voorlopig traint hij wel nog even mee met de Leuvenaars. "Samen met mijn manager zijn we aan het rondkijken. Veel tijd is er natuurlijk niet, de competitie staat voor de deur. De meeste clubs hebben ook al hun huiswerk af, dus eenvoudig is het allemaal niet", aldus Kevin Roelandts.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties