Malouda haalt hard uit naar werkgever Chelsea

Mathias Dumarey
| 8 reacties
Malouda haalt hard uit naar werkgever Chelsea
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Florent Malouda is zijn situatie bij Chelsea FC kotsbeu. De 32-jarige Franse flankverdediger traint al het hele seizoen mee met de beloften en hekelt de nu wijze waarop de club met hem omgaat.

Florent Malouda speelde zijn laatste wedstrijd voor het A-elftal van Chelsea op 19 mei. Dit was de Champions League-finale die winnend werd afgesloten in en tegen Bayern München. De Fransman paste toen ook al niet in de plannen van toenmalig coach Roberto Di Matteo, maar ook diens opvolger Rafael Benitez ziet af van de diensten van Malouda. 

Malouda is de situatie beu en wil een en ander duidelijk stellen. "Ik ga wel pas alle details vrijgeven als ik transfervrij ben. Momenteel probeert de clubleiding te stellen dat ik enkel maar uit ben op veel geld", aldus Malouda in een gesprek met France-Guyane. Naar verluidt strijkt de international zo'n 120.000 euro per week op in Londen.

Malouda, tachtig keer Frans international, voetbalt al sinds 2007 voor Chelsea. Hij speelde voor hen al 149 competitiewedstrijden en was daarin goed voor 35 goals. Tijdens de wintermercato vond hij geen nieuwe club. "Ik moet haast met mijn situatie lachen, want het laat zien hoe de mensen naar mij kijken. Ze proberen me mentaal te breken, maar eigenlijk motiveren ze me alleen maar", besluit Malouda.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties