Ook Frans international kiest voor Turks avontuur

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Ook Frans international kiest voor Turks avontuur
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook Florent Malouda kiest voor een avontuur in de Süper Lig. De Fransman is de zoveelste topvoetballer die eieren voor zijn geld kiest en richting Turkije verkast.

Florent Malouda gaat de komende seizoenen voor Trabzonspor voetballen. Dat laat Het Nieuwsblad weten. De 80-voudig Frans international volgt daarmee het voorbeeld van onder anderen Didier Drogba, Wesley Sneijder en Raul Meirelles. Turkije lijkt wel het nieuwe beloofde land voor topvoetballers. Vooral het feit dat de heren amper belast worden op het royale loon heeft daar veel mee te maken.

Malouda speelde de voorbije zes seizoenen voor Chelsea. In eerste instantie groeide de flankaanvaller uit tot een sterkhouder bij The Blues, maar na een aanvaring met het clubbestuur werd zijn contract niet verlengd.

De ex-speler van onder meer Guingamp en Lyon werd op de luchthaven, waar hij aankwam met de privéjet van de voorzitter van Trabzonspor, opgewacht door een horde uitgelaten fans. Vandaag legt hij de medische proeven af in Turkije en worden de handtekeningen gezet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties