Reactie Bulot: "De coach levert goed werk"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Bulot: "De coach levert goed werk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frederic Bulot speelde een goede wedstrijd tegen Kortrijk en leverde de assist bij het tweede doelpunt. De middenvelder vindt dat Guy Luzon prima werk verricht. Hij leidde Standard naar een perfecte 18 op 18.

Robby Morren in Luik

"We hadden het moeilijk in de eerste helft. Er was weinig ruimte. De coach had tijdens de rust gevraagd om geduldig te blijven. We hebben Kortrijk vermoeid en gaandeweg kwam er meer ruimte", vertelde Bulot na de wedstrijd.

Standard incasseerde nu al 540 competitieminuten geen enkel doelpunt. "We praten wel over de statistieken", lacht de middenvelder. "Het is natuurlijk goed voor de ganse ploeg als we geen doelpunten incasseren."

"Alles loopt goed. De coach levert goed werk, doordat hij roteert komt iedereen aan spelen toe. Elke speler die op het veld staat, geeft het maximum. Het engagement is heel groot en iedereen werkt heel hard."

Cisse: "Elke minuut vechten"

Ook Cisse weet dat de plaatsjes duur zijn bij Standard. "We hebben meerdere spelers voor eenzelfde positie. Als je aan de wedstrijd mag beginnen, dan vecht je elke minuut." Over de wedstrijd tegen Kortrijk was hij kort. "We zijn geduldig geweest. In de tweede helft hebben we meer druk gezet en Kortrijk niet meer in de match laten komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties