Reactie Matchwinnaar Habibou: "Dat we bevestigen is het mooiste"

Matchwinnaar Habibou: "Dat we bevestigen is het mooiste"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Habib Habibou kwam bij Zulte Waregem op het uur in het veld en hij bedankt prompt met een doelpunt en een voorspelde assist: "Ik had Conté gezegd dat ik hem een pass ging geven."

Aernout Van Lindt in Waregem

"Ik had aan Conté laten weten dat ik hem vandaag ging laten scoren", aldus Habibou. Iets wat de de flankspeler bevestigde: "Hij zei me inderdaad dat hij me een assist ging geven", aldus een gelukkige Conté.

Habibou zelf moest op de bank beginnen vanavond: "Maar ik ben niet ontgoocheld. We spelen veel wedstrijden en ik heb wat last gehad na de match tegen Waasland-Beveren. Ik ben blij dat we deze belangrijke match hebben kunnen winnen."

"Gaat goed samen met Thorgan"

En zo lapt Habibou er terug een goal en een assist bij voor Zulte Waregem. "Ik heb mijn doelen, ik probeer voor prestaties te zorgen", aldus de aanvaller. En het gaat daarbij ook goed in de samenwerking met Thorgan Hazard: "Het gaat lekker samen met hem ja. We willen allebei performant zijn en dat lukt."

"De ploeg draait goed en dat is leuk. Ik sta nu voor het eerst in mijn carrière eerste in de stand. Dat is lik op stuk voor de mensen die hadden gezegd dat onze prestatie van vorig seizoen geluk was. 'Ze zullen nooit bevestigen', zeiden ze. Dat we dat nu wel doen, is prachtig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties