Reactie N'Diaye: "Ik kom van heel ver"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
N'Diaye: "Ik kom van heel ver"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ismaël N'Diaye vierde gisteren zijn terugkeer in de basiself van KV Kortrijk. De wedstrijd was dan wel niet geslaagd, maar de middenvelder was blij met de speelminuten. "Ik heb op fysiek vlak nog een lange weg te gaan."

Cédric De Volder in Kortrijk

Hein Vanhaezebrouck verraste gisteren door Ismaël N'Diaye in de basiself te droppen voor de partij tegen Standard. De Senegalees speelde dit seizoen - naar aanleiding van een disciplinaire sanctie - immers nog geen minuut. Het bracht echter weinig zoden aan de dijk. De Kerels kregen een roemloze 1-5 om de oren.

"Ik had deze kans helemaal niet verwacht", aldus de middenvelder na afloop. "Ik ben dan ook relatief tevreden over mijn wedstrijd. Ik maakte een zware periode door, maar heb nog een lange weg af te leggen. Vooral op fysiek vlak kreeg ik het al snel moeilijk."

"Nog niets gehoord van Kortrijk"

N'Diaye behoorde vorig seizoen zelfs nog tot één van de sterkhouders in het Guldensporenstadion. "Maar ik wil eerst en vooral terug op niveau komen. Of ik op zoek ben naar een nieuwe club? Nee, maar ik heb ook nog steeds niet gehoord van Kortrijk."

Ondertussen blaast Vanhaezebrouck de loftrompet voor de Senegalees. "Ismaël was de beste Kortrijkzaan op het veld. En dat is enkel en alleen zijn verdienste. Ik heb lang gewacht om hem te brengen, maar hij verdient nu wel een kans."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties