Reactie Voorzitter: "Blij dat we Been aan boord hebben gehouden"

Robby Morren
Robby Morren
| 46 reacties
Voorzitter: "Blij dat we Been aan boord hebben gehouden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De opluchting was bijzonder groot in het Genkse kamp na de 0-2 zege in Mechelen. Ook voorzitter Herbert Houben en algemeen directeur Dirk Degraen haalden zaterdagavond opgelucht adem.

Robby Morren in Mechelen

"Nu is de druk er eventjes af, maar volgende week is er opnieuw een wedstrijd die we moeten winnen. De manier waarop we wonnen was goed", vertelde de voorzitter. "Na een lange reeks nederlagen moesten we dringend winnen."

"Ik ben blij dat we de coach aan boord hebben gehouden." Volgende week komt Club Brugge op bezoek in de Cristal Arena. "Tegenwoordig zijn alle matchen moeilijk voor ons."

Degraen: "De blessures hebben een grote rol gespeeld"

Dirk Degraen wil niet te vroeg juichen. "We moeten de toekomst afwachten. We gaan niet victorie kraaien na één overwinning." Toch was de algemeen directeur ook blij dat de coach het team opnieuw naar een overwinning leidde. "Het kan niet de bedoeling zijn om iemand te offeren na een slechte reeks."

"We hebben de voorbije weken naar oorzaken gezocht en we zijn er van overtuigd dat de blessures toch wel een grote rol hebben gespeeld. Nu zijn een aantal jongens terug en dan zie je toch het verschil. Hopelijk recupereren we volgende week Mboyo en zijn we dan terug vertrokken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties