Reactie Van den Brom: "Pers heeft me al honderd keer ontslagen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 58 reacties
Van den Brom: "Pers heeft me al honderd keer ontslagen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John van den Brom kroop gisteren door het oog van de naald in het Guldensporenstadion van KV Kortrijk. David Pollet schonk RSC Anderlecht in extremis nog een puntje. "Maar enkel de pers zorgt elke keer voor druk."

KV Kortrijk leek lange tijd op weg naar een overwinning tegen RSC Anderlecht. In de slotminuten besliste David Pollet echter anders over het Kortrijkzaanse lot. Leuk detail: de nieuwkomer van paars-wit redde met de gelijkmaker misschien ook wel de kop van John van den Brom.

"Maar ik ben door de pers al honderd keer ontslagen", aldus een geïrriteerde veldheer na afloop van het duel. "Die druk komt dus enkel van de media, maar daar ben ik niets mee. Ik heb deze wedstrijd dan ook beleefd als alle andere. Of ik niet stilaan voor een vaste veldbezetting moet gaan kiezen? Ik zal vrijdag wel zien hoe ik de volgende partij wil aanpakken."

"Pollet is extra optie voor me"

"Ik ben heel blij voor Pollet dat hij dat doelpunt heeft gescoord", gaat van den Brom verder. "Maar ik ben ook blij voor mezelf. Hij heeft bevestigd dat hij een extra optie is voor me. Bovendien maakte David ook al een uitstekende indruk in het oefenduel met Eendracht Aalst. Maar ik ben ook enorm tevreden over de prestaties van Gohi Bi Cyriac, hoor."

Toch moet de veldheer een serieuze opluchting gevoeld hebben na de 2-2. "Maar waarom moet ik opgelucht zijn? Ik was vooral tevreden met de mentale weerbaarheid die de jongens hebben laten zien. Anderlecht wordt toch altijd afgeschilderd als een team dat geen antwoord heeft op uitzichtloze situaties?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties