Messi doet niet onder voor Ronaldo: de Vlo met drie rozen

| 1 reacties

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Barcelona is niet van plan koploper Real Madrid ver te laten weglopen. Net als de rivaal gisteren wonnen de Catalanen hun competitiematch tegen stadsgenoot Espanyol.

Voor het streekduel had Barça een knappe steunactie voor Thomas Vermaelen in huis. Messi en Neymar kwamen net als de andere spelers met een shirt voor onze landgenoot het veld op. (lees meer)

Barcelona had ook doelpunten in petto voor zijn fans, maar het waren wel de bezoekers die eerst scoorden. Sergio Garcia opende net voor het kwartier de score.

Hattrick Messi

Nadien was de Blaugrana heer en meester. De gelijkmaker van Messi viel op slag van rust. Vijf minuten na de kampwissel scoorde de Argentijn al zijn tweede van de avond.

Nog geen drie minuten later stelde Piqué de eindzege voor de thuisploeg veilig. In het laatste kwart trakteerden Pedro en Messi met zijn derde de supporters nog op een ruime 5-1.