Welke landgenoten haalden afgelopen weekend de Europese sportverslagen?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Welke landgenoten haalden afgelopen weekend de Europese sportverslagen?
Foto: © photonews

Het afgelopen weekend is er wederom een pak gevoetbald op de Europese velden. Onze redactie zocht en vond zoals elke week vijf landgenoten die een goede prestatie hebben neergezet.

Kevin De Bruyne

In deze lijst mag Kevin De Bruyne dezer dagen niet ontbreken. The Kid is werkelijk in topvorm en dat heeft de Bundesliga geweten. Ook zijn statistieken zijn ondertussen meer dan goed: vier doelpunten in drie wedstrijden.

Dries Mertens

Nog een Belgische doelpuntenmaker, maar dan in de Serie A. Dries Mertens prikte het eerste doelpunten voor SSC Napoli tegen de touwen in de wedstrijd Udinese. 

Paul-José Mpoku

Nog een Belgische doelpuntenmaker, maar dan in de Serie A. Paul-José Mpoku verloor met Cagliari dan wel van AS Roma, maar de voormalige aanvaller van Standard fleurde zijn debuut wel meteen op met een doelpunt.

Simon Mignolet

Big Si kreeg de voorbije maanden een pak kritiek op de boterham, maar dat is nu wel helemaal voltooid verleden tijd. De doelman schudt opnieuw belangrijke saves uit de handschoenen

Dries Wuytens

En ook Dries Wuytens mag eens worden vermeld in deze rubriek. De verdediger stond afgelopen weekend heel goed te verdedigen. Voor de volledigheid: Willem II won met 3-0 tegen Heracles.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties